made from love

Smukke, bæredygtige designs og inspirerende gaveideer

Velkommen indenfor til en verden af design. Til et sted, hvor du i dit helt eget tempo kan lade dig inspirere af forskellige gaveideer, smukke bordopdækninger, bæredygtige designs og nye som gamle traditioner. Fra håndværket, der formgiver vores designs, til en helt særlig julekonkurrence. Alt sammen skabt med kærlighed og skabt til at holde.

Gå på opdagelse her

Særlige priser på smukt design

Her kan du dykke ned i vores aktuelle kampagner og helt særlige tilbud på smukt skandinavisk design.

Se kampagner

Har du brug for lidt ekstra vejledning, hjælp eller inspiration, kan du altid ringe eller skrive til os direkte i butikken. Vi kan blandt andet skræddersy et personligt tilbud til dig med særlige priser på dine drømmedesigns, sende dig gratis stofprøver eller vejlede dig.

Kontakt os her

Vidste du, at mange af vores accessories og mindre møbler kan bestilles med Click & Collect? På den måde kan du roligt og trygt afhente dine julegaver og drømmedesigns, når det passer. Vi pakker naturligvis også dine gaver fint ind, hvis du ønsker det. Vi kontakter dig per SMS, så snart din ordre er klar til afhentning i din favorit-butik.

Find inspiration til den perfekte gave blandt vores smukke og elegante designserier, der med enkle virkemidler og rene linjer skaber en helt særlig stemning. F.eks. Arcs eller Forma stelserierne, som du også kan få leveret inden for blot 2-4 hverdage.

Se alle gaveideer

Timer, der forsvinder på blot et øjeblik, og minder, der forbliver for evigt. God mad og godt selskab er en selvfølge, og med den rette opdækning, kan du skabe en indbydende kulisse, der giver dine gæster lyst til at blive. Lad dig inspirere af vores elegante designserier og inspirerende how-to-videoer med forskellige udtryk og styling tips.

  • Sådan shopper du en sofa på Bolia.com

   Alle vores sofaer er skræddersyet efter dine behov, drømme og ønsker og skabes først, når du er færdig med at designe. Vi kalder det skræddersyet kvalitet. Med andre ord er din sofa helt unik og her har vi samlet alt det, du skal vide og kan overveje før du klikker din sofa i kurven.

  • Sådan vælger du den perfekte sofa

   Alt det, du skal vide, når du skal købe din nye designsofa. Fra størrelse, design, model til farve, fyld, fordele og ulemper. Alt sammen samlet ét sted i en overskuelig guide.

  • Find din egen stil

   Vi har skabt 9 forskellige stilretninger, der præsenterer 9 universer med udgangspunkt i forskellige materialer, stoffer, farver og overflader. De kan hjælpe med at guide dig til at vælge stilart, materialer og farvesammensætninger.

  • Bestil stofprøver

   Er du i tvivl om, hvilket stof, eller hvilken farve du skal vælge? Bestil gratis stofprøver og oplev stoffet, før du beslutter dig.

  • Sammensæt din egen modulsofa

   Med vores customizer kan du lege med designet, skifte farve, ben og materiale, og de enkelte moduler kan sammensættes på utallige måder. Ved hjælp af en enkel ’drag and drop’-funktion, kan du sammensætte den helt perfekte sofa til dig, der matcher din personlige stil, dine behov, og dine drømme. Helt uden kompromis.

  • Virtuelle muligheder

   Vidste du, at vi har udviklet en AR app, der med 3D-teknologi lader dig se den Scandinavia sofa, du ønsker, i dit eget hjem, i den faktiske størrelse, farve og form? AR appen virker til alle designs i både Scandinavia og Scandinavia Remix sofaserierne.

  • Personlig rådgivning

   Har du brug for lidt ekstra vejledning, hjælp eller inspiration, kan du altid ringe eller skrive til os direkte i butikken. Vi kan blandt andet skræddersy et personligt tilbud til dig med særlige priser på dine drømmedesigns, sende dig gratis stofprøver eller vejlede dig.

  • Udforsk alle vores sofaer

   Hver eneste sofa er skabt af de fineste, rene materialer med en tidløs og holdbar kvalitet og kan leveres direkte til din dør. Vi skruer benene på og tager indpakningen med os igen. Alt sammen for at gøre det nemt for dig, så du blot skal nyde din nye sofa.

  Vi arbejder kun med naturens fineste materialer. Fra FSC-certificeret træ, som valnød, eg og ask, sporbart læder, certificerede møbelstoffer i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®, marmor, beton, keramik, terrakotta, glas, porcelæn, hør, flet, hamp og kork. Alt sammen inspireret af naturens rene og ærlige materialer, nuancer og motiver, der indbyder til ro og afslapning.

  Læs mere

  Vores designkollektioner er skabt af naturens bæredygtige materialer, dens rolige nuancer og fredfyldte åndehuller. Skræddersyet og perfektioneret til smukke tidløse design, hvor ærlige detaljer og langvarig kvalitet bringes til live i et fredeligt univers designet til at skabe rolige, luksuriøse og smukke rum.

  Læs mere

  Kvalitet én ting. Tidløst design noget andet. Sammen udgør de vores eksistensgrundlag. Og vores fineste opgave er at skabe noget, der holder. Derfor giver vi dig altid 5 års garanti på hvert eneste design i vores kollektion. Selvom de naturligvis holder længere.

  Læs mere

  Bolia Professional

  Vi har skabt en kollektion af smukke designs, der alle testes til professionelt brug. Se kollektionen og vores professionelle univers lige her. Vi hjælper dig også, hvis du gerne vil være forhandler eller har et nyt spændende projekt på hjerte.

  Besøg Bolia Professional

  Customer Care

  Vi sidder klar til at hjælpe dig og besvare dine spørgsmål. Både på telefon, i butikken og på e-mail.

  Kontakt os her