Black Week

Shop tilbud

I denne uge sparer du 40% på sofaer, sovesofaer, lænestole, vaser og krukker, spisestel og Classic puder samt 30% på alt andet. Få adgang til de håndlavede designserier til særligt gode Black Week-priser, ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev.

Tilmeld dig her

Spar 40% på alle sofaer

Gælder til og med 27. november

Shop sofaer

Hvad end du drømmer om en sofa i et smukt, fladvævet hørstof, blødt og organisk bouclé eller en naturlig og slidstærk læder, så kan du udforske et bredt kvalitetsudvalg af unikke møbelstoffer, der alle er STANDARD 100 by OEKO-TEX®-certificerede.

Alle vores sofaserier skræddersys til dig, nøjagtigt efter dine ønsker. Du vælger blot det design, der passer bedst til dig, og iklæder det lige den følelse og farve, du ønsker, fra vores kollektion af taktile møbelstoffer. Prøv vores Sofaguide, hvis du har brug for inspiration til at træffe det helt rigtige valg

Giv meningsfulde gaver, skabt til at holde. Med vores inspirerende Gift Collection, har vi gjort det nemt for dig. Oplev et bredt udvalg af smukke designs i varig kvalitet, der kan leveres direkte hjem til dig med ekspreslevering på få hverdage. Du kan også bestille med smuk gaveindpakning og fine til og fra kort, så du har tid til de andre ting. 

Se vores Gift Collection

Spar op til 40% på alt til bordopdækningen

Særlige øjeblikke og minder, vi husker for evigt. God mad bringer os sammen og med den rette bordopdækning, kan du skabe de smukkeste rammer. Lad dig inspirere af vores elegante designserier og inspirerende opdækninger og få dine nye designs leveret hjem med ekspreslevering.

Oplev vores store udvalg af smukke og tidløse lampeserier, der hver især er udtryk for raffinerede detaljer, rene linjer og en rolig æstetik. Alle vores lamper kan bestilles med ekspreslevering på få hverdage. 

Se lamper

Kom indenfor og nyd den rolige atmosfære og gå på opdagelse i vores designunivers. Vi skal nok hjælpe dig med at udvælge en kærlig gave, og vi pakker den selvfølgelig smukt ind for dig med fine til og fra kort. Find dig til rette med en kop friskbrygget kaffe – ristet af vores dygtige venner hos La Cabra Coffee – og sæt juleræset på pause for en stund.

Vores dygtige butikspersonale står altid klar til at vejlede og inspirere dig imens du udforsker design, føler vores møbelstoffer og materialer og dykker ned i de mange indretningsmuligheder. Som en ekstra inspiration, har vi skabt vores kreative Design Atelier, med 8 forskellige stemninger, der hver især repræsenterer en fortolkning af skandinavisk design, med udgangspunkt i de smukke, skiftende årstider.

Vi gør alt, hvad vi kan, for at du får den perfekte jul. Derfor tilbyder vi naturligvis at bytte dine gaver eller give dig pengene retur helt indtil 31. januar. Vi har også udvidede åbningstider i vores butikker, så du kan tilrettelægge dit besøg præcist, som det passer dig.

Her finder du alt om bytteregler, leveringstider, gavekort, gaveideer, åbningstider og meget mere.

Alt, du skal vide

Gør julen til den smukkeste fest

Skab den perfekte kulisse til din jul – bliv inspireret af vores kreative borddækninger med håndlavede stel, glas, vaser og duge, og dyk ned i de elektroniske toner i vores festlige jule Sofa Session. Alle vores designs til spisebordet kan leveres hjem til dig på få hverdage med ekspreslevering.

Vores designkollektioner er inspireret af naturen og skræddersyet til dig. FSC®-certificeret træ og holdbare materialer, som italiensk marmor og keramik, til sirlig fransk flet og håndflettet papirsnor. Smukke møbelstoffer, fra naturlig hør til blød bouclé – alle certificerede i henhold til STANDARD 100 by OEKO-TEX®.

Alle vores designs fremstilles i hånden af nogle af Europas dygtigste producenter i naturens fineste materialer, og med inspiration hentet fra naturen. Eksklusive træsorter som eg, ask og valnød – natur, olieret eller bejdset – alle FSC®-certificeret og skabt til at holde.

Vores fineste opgave er at skabe designs der kan holde i generationer. Emballage, plejeprodukter, udskiftelige dele og genanvendelse af det færdige design er alt sammen noget, vi tænker med ind i designudviklingen. Derfor giver vi, som noget helt særligt, 10 års garanti på alle designs i vores kollektion.

  

Vores designere

Vi samarbejder med talentfulde designere fra hele verden. Fra anerkendte designstudios til nye, spirende talenter. Og ligesom de skiftende skandinaviske årstider er de ikke bange for forandring, men deler alle en fælles passion for naturlige materialer og for nye perspektiver på skandinavisk design.

Bolia Professional Collection

Vores professionelle kollektion er designet til nye måder at arbejde på, nye måder at indrette sig på og nye måder at være sammen på. Kollektionen er testet til de højeste europæiske og internationale standarder, og er det ideelle valg til arbejdspladsen, restauration, designhotellet, til hjemmekontoret og alle steder derimellem.

 

Udforsk Bolia Professional og udvalgte cases