3daysofdesign x Bolia

En unik kunstoplevelse

7. til 9. juni kl. 12-17

Vi har teamet op med multikunstner Frederikke Legaard, som inviterer dig ind i et finurligt, farverigt univers med unikke smagsoplevelser og en helt særlig kunstoplevelse med vores Cosima sofa i centrum.

“Sex is not a natural act”

7. juni kl. 17-18

Med aktivistisk fokus på krop og seksualitet, og med både humor og kritisk tænkning, præsenterer kunstner Maja Malou Lyse sin research indenfor det felt, vi anser som det mest naturlige i verden. Der er begrænsede pladser.

”The future of our work lives”

8. juni kl. 15-16

Fremtidsforsker Liselotte Lyngsø giver et inspirerende indblik i vores fremtidige arbejdsliv, og hvordan vi sikrer sammenhæng, når alle flyttes fra work-life til en life-work balance, hvor ansvaret decentraliseres og bevægelsesmønstrene ændrer sig.

Bolia Design Awards 2023

8. juni kl. 17-19

En hyldest til mere end 15 år med Bolia Design Awards, som har givet modige designere fra hele verden muligheden for at udfolde kreativiteten og få deres design bragt til live. Oplev årets vindere og finalister, og mød den professionelle jury.

  • Ruben Hughes

   Ruben Hughes er en lidenskapelig kunstdirektør og kreativ direktør som opprinnelig kommer fra New York City-området, men som bor i København nå. Hans erfaring spenner over 10 år med kreativ retning, kunstretning og sosiale medier, noe som har gitt ham et skarpt øye for detaljer og en rendyrket kjærlighet til estetikk. Rubens samarbeidsportefølje rommer et inspirerende utvalg av kjente interiør- og livsstilsmerker som ILLUM, Menu, Bang & Olufsen og mange flere.

  • Pella Hedeby

   Pella Hedeby er en svensk interiørarkitekt, stylist og influenser som jobber med interiør og styling for bedrifter og privatkunder. Hennes estetikk er inspirert av dempet minimalisme, vakkert gjenspeilet av hennes kjærlighet til naturlige materialer og tidløse kreasjoner som skaper harmoni og en rolig atmosfære.

  • Maria Kentorp

   Maria Kentorp er en dansk journalist med lidenskap for interiør og livsstil. Hun er boligredaktør i Børsen, den ledende næringslivsavisen i Danmark. Hennes inspirerende bakgrunn består av studier innen moderne kultur og et tidligere arbeidsliv som journalist i andre anerkjente danske medier.

  • Jan van Rossem

   Jan van Rossem har vært sjefsredaktør for IDEAT Tyskland siden magasinet ble relansert i 2020. Han har tidligere vært redaktør for magasiner som Max, Petra og Ambiente, samt arbeidet som executive editor innenfor design og arkitektur hos AW Architektur & Wohnen.

  • Bolia Design Team

   Den siste delen av vår Bolia Design Awards-jury er et team av våre egne interne eksperter. Med erfaring innen alt fra møbeldesign og konseptutvikling til bærekraft og samsvar, hjelper de med å bringe fokus og perspektiv på noen av de viktige verdiene vi leter etter i fremtidens design. Og hvem vet, kanskje vil din kreasjon fange oppmerksomheten deres og bli en del av kolleksjonen vår?

    

  7. til 9. juni kl. 10-12

  Start din morgen med en kop friskbrygget, økologisk kaffe, serveret af de passionerede kaffekunstnere fra La Cabra. Bønnerne, vi tilbyder, som du også kan købe med hjem, udvælges særligt af La Cabra og udskiftes løbende afhængigt af sæsonen. I øjeblikket er det Estrella Divina-bønnen, som stammer fra det nordlige Peru. Oplevelsen byder på en dyb, fyldig smag med noter af bær og en sødme fra tørret frugt.

  7. og 9. juni kl. 17-19

  I samarbejde med Frederikke Legaard og AÉRIS Cocktails, har vi udviklet tre cocktails, som vi serverer hver dag til 3daysofdesign. Med inspiration fra det mexicanske køkken er de skabt med friske, farverige råvarer, og hver ingrediens er nøje udvalgt af mixologernes kyndige hænder. Nyd dem under eftermiddagssolen med et lydtæppe af elektroniske toner fra en live DJ Sofa Session.

    

  Flagship-butik og professionelt showroom i ét

  I Kugelgårdens smukke omgivelser, hvor årets 3daysofdesign finder sted, har vi ladet kreativiteten flyde frit og skabt et designunivers i en helt ny, inspirerende form. Et sted, hvor du kan opleve en Bolia-designbutik som du kender den, men også som professionelt showroom, workspace og de perfekte rammer til sommerens designevents.

  Vi håber på at se dig!