MADE FROM LOVE. MADE TO LAST

Vi har designet alt til den perfekte jul. Oplev julen i Bolia

Se mere

Denne jul handler om dig. Derfor giver vi dig hver uge i julen lidt ekstra forkælelse i form af særligt smukke kampagner på udvalgte designs, og derfor har vi lavet en kurateret kollektion af perfekte gaveideer. Alt sammen skabt med kærlighed og skabt til at holde.

Gå på opdagelse her

Vidste du, at vi i Bolia har 30 dages prisgaranti, så du altid er garanteret den bedste pris?

Julen i Bolia

Alt det, du skal vide om vores bytteregler, levering, gavekort, julegaveideer og mere til.

I butikken byder vi på kreativ inspiration, økologisk kaffe og perfekte julegaver – som vi selvfølgelig pakker smukt ind.

Find os her

Vidste du, at alle designs kommer med 5 års garanti og kan byttes helt indtil 31. januar 2020?

Alle designs skræddersyes og håndlaves i Europa af bæredygtige materialer såsom FSC-certificeret træ, sporbart læder og OEKO-TEX-certificerede møbelstoffer.

Vores håndværk

Udforsk vores store kollektion af lamper, vaser, plaider, tæpper og meget mere, som du kan få leveret til din hoveddør indenfor kun 2-4 hverdage.

Shop nu

Vi ved at ærlige, bæredygtige materialer skaber holdbare møbler. Alle vores designs er fremstillet af de bedste materialer, og derfor giver vi dig altid 5 års garanti på alt i vores kollektion

Se mere

Vidste du, at ønsker faktisk går i opfyldelse? Tilmeld dig vores nyhedsbrev og oplev det med egne øjne

Vidste du, at når du køber en gave i en af vores butikker, pakker vi den så fint ind, at den med god sandsynlighed, bliver midtpunktet under juletræet?

Design Stories

Design Stories er vores kreative frirum, hvor vi dykker ned i de emner, vi er passionerede omkring. Du kan blandt andet læse om vores kreative samarbejde med det danske multi-talent, Oh Land, eller fordybe dig i den populære Scandinavia Serie.

Udforsk fortællingerne

Sådan vælger du den perfekte sofa

Vi har samlet alt, du skal vide, når du skal købe din nye designsofa. Fra størrelse, design, model til farve, fyld, fordele og ulemper. Alt sammen samlet ét sted i en overskuelig guide.

Se vores sofaguide her